Overige diensten


Winkelinrichting

Webbloem.nl biedt een totaalconcept. We kunnen niet alleen uw volledige assortiment leveren, maar kunnen u ook helpen bij het (her)inrichten van uw winkel. We werken namelijk nauw samen met een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het (her)inrichten van bloemenwinkels en tuincentra. Ook leveren zij oplossingen voor shop-in-shop constructies. Ook als u uw winkel niet wilt verbouwen, maar wel op zoek bent naar wat vernieuwing, kunt u bij Webbloem.nl terecht. Wij leveren ook meubels, zoals bijvoorbeeld speciale plantentafels, die geschikt zijn om buiten neer te zetten.


Marketing

Tevens kan Webbloem.nl u bijstaan op het gebied van marketing en business. Wij adviseren u graag op het gebied van marketing en communicatie. We geven graag advies over promotie, assortiment bepaling, presentatie, de inrichting van uw winkel en prijsstelling. Ook kunnen we u helpen met het opstellen van een businessplan.


Vrijblijvend kennismaken?

Een eerste adviesgesprek is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat Webbloem.nl voor uw inrichting of marketing kan betekenen? Neem dan contact met ons op.