Werkwijze


Webshop

Voor onze webshop heeft u inlogcodes nodig. Deze kunnen wij u uiteraard vrijblijvend toesturen als u bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bij Webbloem.nl geldt: de avond ervoor besteld, is de volgende dag in uw winkel. Uw bestelling ontvangen wij graag op de avond voor de uitleverdagen t.w. op maandag, woensdag en/of vrijdag. Natuurlijk kunt u ook op de andere dagen in de week in onze webshop terecht. Uw bestelling wordt dan niet diezelfde, maar de volgende werkdag geleverd.


Geen hoofdkantoor, geen vertegenwoordigers en geen dure leaseauto’s: dat is Webbloem.nl. Maar uiteraard zijn de woorden ‘kwaliteit’ en ‘vers’ en de passie voor het vak ons ook op het lijf geschreven. Wij doen er alles aan om u een perfecte kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen te kunnen leveren. Daarom houden wij  bijvoorbeeld geen grote voorraden aan en werken wij voor ons transport met eigen chauffeurs. Voor bestellingen naar het buitenland werken wij met gespecialiseerde transportbedrijven die, door ons grote volume, tegen aantrekkelijke tarieven voor ons rijden.


Verse aanvoer

Webbloem.nl biedt u de mogelijkheid om tot drie keer per week - namelijk op maandag, woensdag en vrijdag - aanvoer van verse bloemen te krijgen. U bestelt eenvoudig en snel via onze webshop, telefonisch of per e-mail, waarna onze specialisten uw bloemen op de bloemenveiling van FloraHolland in Rijnsburg inkopen. Uw bestelling wordt vervolgens diezelfde dag of op de volgende dag door onze ervaren chauffeurs bij u aan de deur afgeleverd.

Waarom voor Webbloem.nl kiezen?

1. Lage prijzen

2. Altijd verse bloemen

3. Uitstekende kwaliteit

4. Gemak

5. Modern

6. Goede service

7. Alles onder één dak

8. Snelle levering

9. Eén factuur